Clinica Stomatologica Andra Smile

Bucuresti Sector 1 Bucuresti

Descriere

Clinica Stomatologică Andra Smile s-a născut din dorința de a schimba mentalitatea oamenilor cu privire la tot ceea ce înseamnă stomatologie și acea teamă care este ca un obstacol în calea sănătății dentare.

Mi-am dorit de mică să ajung medic stomatolog și să creez acel loc în care oamenii să vină cu bucurie și cu plăcere la clinică pentru a avea grijă de dinții lor.

Alături de o echipă de medici tineri și bine pregătiți, am reușit să creez acel loc la care am visat din copilărie: Clinica Stomatologică Andra Smile, o altfel de clinică, un loc prietenos, cu oameni deschiși și zâmbitori, unde pacienții se simt în siguranță și nu le este teamă.

Clinica stomatologica Andra Smile înseamnă echipa de medici stomatologi profesioniști și răbdători pe care te poți baza pentru a-ți trata orice problemă dentară.

Nu suntem doar medicii, ci și prietenii pacienților noștri. Înțelegem perfect că nimeni nu își dorește probleme stomatologice și că toți am vrea dinți albi, sănătoși și drepți pe viața.

Totodată, știm că o afecțiune dentară înseamnă mai mult decât un disconfort fizic. Atunci când ajungi să vorbești, zâmbești sau mănânci cu grijă și stingherit, îți scade și încrederea în tine. Din fericire, avem soluțiile și priceperea să schimbăm asta.

Cu răbdare și profesionalism, prin tratamente simple sau complexe, aparate dentare, implanturi, lucrări protetice, chirurgie, estetică dentară, menținem, ajustăm sau creăm de la zero zâmbetul pe care ți-l dorești.

Profesionalismul, încrederea și răbdarea definesc relația dintre noi și orice pacient.

Te așteptăm să te convingi de acest lucru la o primă consultație. Ne găsești la 5 minute de Piața Victoriei, pe str. Londra la nr. 33, Sector 1, București.

Personal medical

Comentarii (1)
Nota (10.0)

Acordă o notă
admin - 26.12.2019