Stefan Liviu Cabinet Individual de Psihologie

Prahova Ploiesti

Descriere

Consideri că te afli în mijlocul unui impas existențial...

Crezi că resursele tale s-au împuținat...

Simți că relațiile interpersonale sunt încercate...

Copilul tău are un comportament pe care nu știi să îl interpretezi...

Partenerul nu te mai înțelege...

Îți dorești să îți dezvolți abilitățile, să te integrezi eficient...

Dacă îți dorești să te redescoperi, să te reinventezi, să îți îmbunătățești propria viață, să gestionezi relațiile cu membrii familiei, cu mediul social, aici poți găsi cadrul potrivit.

 

Sunt psiholog clinician autonom si psihoterapeut de familie atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.,

 

Ofer servicii către copii, adolescenţi, adulţi, cuplu/familie, vârsta a treia, grupuri.


NOU!

PROGRAM DE EDUCAȚIE PARENTALĂ

Program de educație parentală, abordare bazată pe "Cercul Siguranței" adresat părinților, mame, tați, persoanelor de îngrijire a copilului. 

Să înțelegem cum putem influența dezvoltarea relației cu copilul, cum putem identifica și aduce reparații vindecătoare în cazul unor rupturi inevitabile din cadrul legăturii strânse cu propriul copil.

Programul se derulează pe o perioadă de 2 luni, frecvența este de o întâlnire pe săptămână de 2 ore, în grup sau individual.


LOGOPEDIE


Depistarea, evaluarea complexă și identificarea tulburărilor de limbaj și de comunicare la copiii preșcolari cuprinși sau nu în grădinițe și la școlarii mici

Asigurarea caracterului preventiv al activității de terapie logopedică, prin acordarea unei atenții prioritare copiilor preșcolari cu tulburări de limbaj, în scopul prevenirii instalării dificultăților de învățare a scris-cititului la vârsta școlară. Orientarea terapiei logopedice spre corectare, recuperare, compensare, adaptare și integrare școlară şi social. Corectarea tulburărilor de limbaj și comunicare în vederea diminuării riscului de eșec școlar.

Recuperarea limbajului după anumite boli ex: accident vascular cerebral, laringectomie.INTERVENȚIE COMPORTAMENTALĂ - TERAPIE ABA


Programe de recuperare a persoanelor (copii, adolescenți, adulți) care ar putea avea un diagnostic de tulburare de spectru autist prin intervenție comportamentală - terapie ABA (analiza comportamentală aplicată)

 

 

Intervențiile pot fi efectuate atât la punctul de lucru cât și în afara acestuia, în cazuri speciale, la solicitare.

 

Programarea ședințelelor psihologice se poate face telefonic, dar și email.

Ședințele psihologice pot fi susținute și online, prin contact direct pe Skype.

Personal medical

Psihologie

Comentarii (0)
Nota (na)

Acordă o notă